Wednesday, August 11, 2010

In all your fairytales, how...

Kuva ja pose Sannan ansiota

Tältä näytin tänään eilen -postaus - saatatte joutua kärsimään näistä tulevaisuudessakin aina silloin tällöin. Sangen ikävää niille, jotka joutuvat pärstääni tuijottelemaan irl:kin. Toimitus haluaa huomauttaa, että korsetti tosiaan on brokadia ja sukkahousut verkkoa, ja kyllä, polveni ovat poikkeuksetta mustelmilla ja muutenkin arpien kirjomat - en vain voi luopua metsissä kirmaamisesta.

*

Turun enemmän tai vähemmän ahkerat lukiolaiset aloittivat siis uuden kouluvuoden, enemmän tai vähemmän innoissaan, eilen. Koulupäivän lyhyydestä huolimatta vuorokausirytmin kääntyminen ei jäänyt huomaamatta (uudet pre-IB:t sen sijaan jäivät), eikä asiaa auttanut se, että raahauduin vielä Varissuolta TSYK:iin tapaamaan nopeasti siellä opiskelevia kavereitani ja tietysti Sannaa. Hyvä sinänsä, sillä tämän ensimmäisen varsinaisen päivän perusteella minulla ei ole aikaa tavata heitä ihan heti. Myös blogin päivittely ja netissä luuraaminen saattaa jäädä vähemmälle (kuulen jo teidän nauravan!), kun yritän pakottaa itseni keskittymään ruotsin ylppäreihin (joihin en ole vieläkään lukenut) sekä Kalevalaan, jonka lukemiseen minulla on aikaa huimat kolme päivää (ei, en aloittanut tänäänkään).

Hetkellisen paon läksyistä tarjoaa onneksi huominen Taiteiden yö, jossa saan vapaasti kuljeksia murehtimatta koulusta - koulun varjolla, kiitos englanninopettajani mahtavien ideoiden, joista tulette varmasti kuulemaan vielä lisää.

No comments:

Post a Comment