Tuesday, September 7, 2010

"15 sivuu ja 1.5 fontti, onx ok???!!"

Koska en ole löytänyt sopivia hiuslisäkkeitä (tai jaksanut selvittää vanhoja), en ole pitänyt kirkkaansinistä pitkään aikaan, vaikka se on yksi lempisävyistäni. Kaipasin kuitenkin piristettä, ja kyseisen värin sekä lievästi kiiltävien kankaiden yhdistelmä oli vaihteeksi vähän räväkämpi kuin viimeaikojen pikkutyttölook, josta tulen myös postaamaan kuvia tulevaisuudessa.

Paidan kaivoin kaapin pohjalta pitkän käyttämättömyyden jälkeen, se lienee ostettu aikoinaan Haloselta. Jo edesmenneestä Turun Rockgootin kivijalkaliikkestä hankittuja shortsejakin on mukava pitää vielä, kun on mahdollisuus - en oikein osaa suhtautua pakkasten ja minishortsien yhdistelmään, vaikka sitäkin toisinaan näkee. Hiusrusetti (jonka ihastuttavat yksityiskohdat eivät ikävä kyllä näy) on Cybershopista, kengät Demonian ja ihqut karvasäärystimet Pirjon Bazaarista. Kuvaamaan nakitin pikkuveljeni, sillä kännykkäkamerani itselaukaisin ei ole parhaasta päästä. Samaista vempainta saamme syyttää myös kuvanlaadusta - ja minua itseäni myös, onnistuinhan unohtamaan kameran Kustaviin.

***

Viimeisestä tekstistä onkin kulunut jo lähes kuukausi, ja otsikko selittänee syyn. Vaikken olekaan vielä joutunut kirjoittamaan viidentoista sivun aineita, on koulu vienyt tehokkaasti arkipäivät ja sosiaalinen elämä puolestaan viikonloput. Pyrin tulevaisuudessa päivittelemään kuulumisiani vähän useammin, ainakin ruotsin ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Oikeastaan minun ei tarvitsisi stressata niistäkään, sillä aion ottaa keväällä uusiksi ja jopa opiskella. Tajusin tämän mahdollisuuden siis vasta ilmoittauduttuani sitovasti syksyn kirjoituksiin, joten osallistunpa sitten niihinkin...

Viikonloppuaktiviteettini ovatkin olleet huomattavasti koulua mielenkiintoisempia. Koin nimittäin ainakin neljä täysin uutta asiaa: olin häissä, rikoin pohjoisuusennätykseni, lauloin Singstaria vapaaehtoisesti ja tykkäsin valkosuklaasta.

Häät olivat serkkuni, ja, uskokaa pois, ensimmäiset, joissa olin. Toki olen ollut paikalla vanhempieni vihkitilaisuudessa (he menivät naimisiin rippipäivänäni muutama vuosi sitten), mutta kyseessä oli vain pieni tilaisuus eikä häitä vietetty sen kummemmin.
Taisin tällä kertaa tosin missata iltaohjelman, sillä koulun uuvuttamana pienet nokoseni venähtivät aamuun asti. Ennenkuulumatonta! Lummekuva on seuraavalta aamulta, jona kävin pikaisesti uimassa kosken suvannossa - siinä taas yksi uusi kokemus listaan. Ei sinänsä mikään ihme, sillä järvessäkin uin ensimmäistä kertaa viime kesänä. Taidan olla merivedenkestävä saariston lapsi.

Etelän asukkina pohjoisuusennätykseni oli vielä vuosi sitten Jyväskylä, ja viime talvena se vaihtui sentään Seinäjokeen, kiitos Sonata Arctican. Saman bändin perässä tein varmaan myös jonkin sortin typeryysennätyksen lähtemällä Satama Open Airiin, jossa tuli nähtyä saman tien myös Northern Kings ja Tarot. Tämänhetkinen high scoreni on siis Kemi, vaikka toivon vielä joskus pääseväni ihailemaan Lapin maisemia pohjoisemmaskin.
Typeryydestä puhuin, sillä olen tänä vuonna nähnyt Sonatan ihan tarpeeksi monta kertaa muutenkin. Mutta jollainhan se keikkatarve on täytettävä, kun mikään muu suosikkibändini ei ole vähään aikaan keikkaillut Suomessa tai ylipäätään ollenkaan, ja Versaillesin aikaan olin PA.
Pitkät junamatkat muista kuluista puhumattakaan eivät siis menneet hukkaan, samasta vanhasta biisilistasta huolimatta. Tunnelma oli mahtava reissun alusta loppuun, ja tihkusateen pahin haitta lienee se, että otsikkokuva on mitä on, kun en itse tapahtumassa kameraa pahemmin käsitellyt.
Ei kaduta! :D


Kuten Kemikin, myös valkosuklaan ja Singstarin ilot tuli koettua Sannan kanssa. Hauskuus taisi korvata sen, mikä laulutaidoissa menetettiin. The Curen Friday I'm in Love ja Just Like Heaven olivatkin pelien parasta antia, vaikka musiikillisesti onnistuimme ilmeisesti ylittämään itsemme ABBA:n ja Indican tahtiin. Myös Cyndi Lauperin Girls Just Wanna Have Fun sekä Aquan Barbie Girl täytynee ottaa joskus uusiksi. Kiekumisen lomassa söin aivan huomaamattani myös arviolta 200 grammaa valkoista mustikkasuklaata.

Kilometripostaus: onnittelut loppuun asti kahlanneille! Syyskuun alun tapahtumat ja sattumukset säästin suosiolla ensi kertaan.

8 comments:

 1. Sun pitaa kuule opettaa mut hankkimaan [/tekeen] vaatteita..! Yhyyangst ku oon niin tylsa enka osaa.

  JP ja JAhola! Voi luoja, kuulin vahan juttua Northern Kingsien keikasta! :sekos: Ja Tarotkin kuulemma onnistui yllattamaan ja olivat taikoneet uudet spiikitkin. Mut aivan hyva et myos SA jaksoi viihdyttaa.

  Singstar (y)

  ReplyDelete
 2. Jeps, Kingsit tarjoili viihdettä :'D Ja toki muut myös.
  Senkun shoppailemaan, kun palaat sieltä maan äärestä!

  ReplyDelete
 3. Cinnamonhusky: Tervetuloa, toivottavasti löydät jotain mielenkiintoista tulevista postauksista :)

  ReplyDelete
 4. Tykkään kovasti tosta asukokonaisuudesta!^^ Sanoisinko, että melko simppeli, mutta näyttävä ja sopii kantajalleen.

  ReplyDelete
 5. Chastel: Kiitos paljon! Krumeluuri ja yliampuvuus eivät ole niitä käytännöllisimpiä vaihtoehtoja koulua ajatellen (joskin niitäkin tulee harrastettua), ja siksi olenkin myös itse todella tyytyväinen :>

  ReplyDelete
 6. oii! aivan hurjan ihanat säärystimet, ja olet kyllä muutenkin erittäin kaunis :) tykkään.

  ReplyDelete
 7. Insanity: Suuret kiitokseni! :>

  ReplyDelete