Thursday, September 30, 2010

Ruskanriekaleita

© Aie
Syyskuu on valunut hiekkana sormieni välistä, mikäli sallitte kuluneen ilmauksen. Ruskan kauneudesta ja syysilmasta olen ehtinyt nauttia lähinnä koulumatkoilla silloin, kun olen kävellyt metsän läpi. Nyt kun ensimmäinen koerypäs on ohi, toivoisin minulla olevan aikaa kirjoittaa useammin. Kaipaan myös muita, enemmän tai vähemmän luovia ajanvietteitä, sillä ainakin piirtäminen, pianonsoitto ja lukeminen ovat jääneet melko vähäisiksi.

Jossain kumman välissä blogini lukijamäärä on ylittänyt kolmenkymmenen rajan, kiitos kaikille teille! ♥  Vastahan minä aloitin...

Daily coordinate -postaus - tiistailta - on kerrankin niitä pahamaineisia peilikuvia, ja otettu vielä kamerakännykällä, aiai. Onneksi tämä näkyy lähinnä siinä, että kasvoni ovat omituista suttua ja näytän siltä, kuin en olisi hymyillyt muutamaan kymmeneen vuoteen.
Melko arkista pukeutumistani: hiukset jokseenkin luonnontilassa, jakku Henkkamaukalta, (aktiivisessa käytössä kellastunut) hame Pirjon Bazaarista ja säärystimet äitini käsialaa.

Lopuksi uskomattoman kaunista, syksyistä sellonsoittoa Apocalypticalta. Olen kuunnellut tätä kappaletta viimeisen kuukauden aikana luvattoman paljon.

7 comments:

 1. Aristosa: Kiitos paljon! Kuva on otettu viime syksynä lokakuun loppupuolella - tänä vuonna lehdet kellastuivat ja putosivat jo paljon aikaisemmin.

  corina: Todella. Yksi suosikkejani Apocalypticalta. ♥

  ReplyDelete
 2. Aivan upea tuo aloituskuva! Ruska on hyvinkin kaunista.
  Eikä tuossa biisissäkään mitään vikaa ole. Ja hameesi on aivan ihana! :D

  ReplyDelete
 3. Lumira: Suuret kiitokset! Itsekin rakastan tuota hametta, on kyllä ollut kovassa käytössäkin... :>

  ReplyDelete
 4. Syksy <3
  Ja ihana asukokonaisuus! :)

  ReplyDelete