Monday, October 4, 2010

"Jos mä putoon... niin tän voi lähettää hauskoihin kotivideoihin otsikolla 'Lolita putoaa puusta'!"

© Aie
Viikonloppuni vietin hyvässä seurassa hämmästyttävän sosiaalisten ja kulturellien aktiviteettien parissa, eli miittailin vuotislaisia, kirjamessuilin ja kävin katsomassa Turun kaupunginteatterissa Anna Kareninan. Avartavin kokemus lienee kuitenkin ollut Singstarin laulaminen, tällä kertaa öristen ja rääkyen kuin kuolon kielissä. Tästä taide-elämyksestä kiinnostuneille suosittelen ehdottomasti Indican Ikuista virtaa, sillä vatsalihaksia tulee harjoitettua etenkin kohdassa "mä hiekkalinnan teen".

Ilonpito kuitenkin kostautui vähäisten yöunien muodossa, ja maanantaiaamuna (eli tänään) ilmaannun kouluun muistuttaen jokseenkin huomattavasti joko nistiä tai zombia punaisine silmineni, mustine silmänalusineni ja tärisevine käsineni. Onneksi kaiken saattoi laittaa Wilma-vieroitusoireiden piikkiin, joku pirulainen kun oli päivittänyt tunnuksiani perjantaina siinä välissä, kun olin matkalla koulusta kotiin. Kaikki kääntyi lopulta parhain päin, enkä edes nukkunut tunneilla (paitsi historiassa). Suklaalla on ihmeellisiä voimia, kyllä Lupin tietää.


Palatkaamme kuitenkin takaisin ajassa. Kirjamessureissun paluumatkalla pidimme Sannan kanssa pienen kuvaustuokion. Lolioravalta meni hetkisen aikaa päästä ylös, ja tästä on olemassa myös havainnollistava kuvasarja. Ikävä kyllä kuvasarja havainnollistaa myös alushameeni ja bloomersini, ja saatte tyytyä seuraaviin otoksiin:


Ekstrana:
"Ihme puunhalaaja!"
Hame: vintage, itse kustomoitu
Laukku: äidin vanha

Kaikki valokuvat otsikkokuvaa lukuunottamatta © Sanna.

5 comments:

  1. Kao: Kiitoksia! Jostain syystä se tuntuu olevan aina päälläni silloin, kun minusta otetaan kuvia lolitassa :'D

    ReplyDelete
  2. Vähän söötti puffuhame ^^

    ReplyDelete