Wednesday, November 3, 2010

Disintegration

Otsikko viittaa siis postauksen hajanaisuuteen, vaikka kyllä tällä tahdilla pääkin hajoaa. Tekstini on siis lähinnä väliaikapäivitys, sillä raportoimisen arvoisista asioista en ole tahtonut saada yksittäisiä, järkeviä entryjä. Oletettavasti huomaatte kyllä, miksi.

Syysloma kului rattoisasti psykologian esseen ja Disney-leffojen parissa - Mulan oli vielä parempi kuin muistin (Mushu ♥) ja Pocahontas yllättävän liikuttava. Opin myös, että koulutöiden tekeminen voi olla jopa miellyttävää, kun niihin saa keskittyä ajoissa (=syysloman keskellä, ei viimeisenä iltana), omaan tahtiinsa (=keskellä yötä) ja opiskelua helpottavia apuvälineitä (=teetä) käyttäen.


Vähän aikaa sitten sain myös pitkään kaivatun piirtopöydän - hyvästi jännetuppitulehdus, joka nurkissa odotat tilaisuuttasi! Yllä oleva kuva on ensimmäinen harjoitukseni kyseistä työvälinettä käyttäen, ja taustan valokuvasta kiitän LilyLunaa.

Halloweenina puolestaan juhlin perinteisesti kaveriporukan kanssa, joskin juhlijoiden määrä on kasvanut lähes eksponentiaalisesti vuosi vuodelta. En tiedä, kertooko viikonlopusta hyvää vai huonoa se, ettei valokuvia otettu, ja upeasti koristellut muffinitkin syötiin ennen, kuin ne ehdittiin ikuistaa. Kaikki paikalla olleet olivat kuitenkin panostaneet pukeutumiseensa, ja onkin sääli, ettei kuvamateriaalia ole. Ilta päättyi hämärissä merkeissä Fröbelin palikoiden kuuntelemiseen Youtubesta:

Huomenna sitten olen suuntaamassa Helsinkiä kohti ihmettelemään Evanna Lynchia (Luna) ja Matthew Lewista (Neville). Mikäli nimet eivät soita kelloja, voinen vinkata kyseessä olevan Harry Potter & the Deathly Hallows -elokuvaan liittyvä näyttelijävierailu. Pitkäaikaisena Potter-fanina - ja siitä saatte varmaan ihan oman postauksenkin - en voi vastustaa kiusausta, vaikka "turhia" poissaoloja onkin lähiaikoina tulossa useampia. Koska olen harvinaisen huono erilaisten kiusausten vastustamisessa (koulu- ja kinkkukiusaus eivät kuulu näihin), vedän niskaani Dumbledore-cossin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun proppaudun kyseiseksi velhoksi, mutta tällä kertaa tarvitsin uudet, lämpimämmät vaatteet. Vain sopiva viitta uupui vaatekaapin kätköistä, ja äsken väsäsin sellaisen kirpputorilta hankitusta pöytäliinasta ja kuolleen isoisän adressien koristenauhoista. Kierrätystä ja luovuutta tulee siis harrastettua.

Ensi kertaan, toivottavasti se koittaa vähän nopeammin!

4 comments:

 1. Itse jätän tänä vuonna väliin tuon HP-tapahtuman, mutta pidä sä hauskaa! :)

  ReplyDelete
 2. Rakkautta Disney leffoille, piirtopöydälle ja Potterhömpälle <3.

  ReplyDelete
 3. Disney-leffoille tulee jotenkin kummassa itkettyä enemmän kuin lapsena, mistä lie johtuu. :D Blogisi vaikuttaa ensinäkemällä mukavalta.

  ReplyDelete
 4. Insanity: Kiitos paljon! :D Ja olet aivan oikeassa. En muista itkeneeni elokuvissa pienenä koskaan, mutta nyt vollotan kuin vesiputous.

  ReplyDelete