Monday, February 28, 2011

Morning in Paris, the city awakes to the bells of Notre Dame...

Notre Dame
Kuten edellisessä postauksessani vihjaisin, vietin hiihtolomani Pariisissa.
Warning: Tunnelmamusiikkia ja isoja kuvia.

Näytän hassulta hiukset kiinni.
Om nom nom.
Babyn ja AP:n liikkeet olivat pakollisten kohteiden listalla, vaikken liiemmin shoppaillutkaan.
Kellonsoittajan luona
Mitä ihastuttavin putiikki, suosittelen lämpimästi kaikille, jotka rakastavat intohimoisesti vanhoja kirjoja, brittiaksenttia ja pianomusiikkia.
Pakollinen Eiffel-kuva
Näkökulmia
Katakombit

Ensi postauksessa ostoksiani, kunhan jaksan kuvata ne. :)

4 comments:

 1. Olipa upeita kuvia! Oliks katakombeissa jännää?

  ReplyDelete
 2. Esmi: Kiitos paljon! Katakombeissa oli hämärää, ja vaikka kovasti mieleni olisikin tehnyt lähteä kiertelemään, sivukäytävät oli huolella suljettu - sinänsä ihan hyvä, koska muuten vaeltelisin eksyneenä Pariisin alla vielä nytkin :)

  ReplyDelete
 3. Todella upeita kuvia! Etenkin tuo Eiffel kuva oli jännä. Ilmeisesti kuva on otettu niin, että torni on heijastuneena vesilätäkköön?

  Katakombikuvat näyttivät myös upeilta! Seuraavan kerran kun menen "oikeasti" Pariisiin, niin haluan käydä niissä! (Tuolla "oikeasti" sanalla viittasin siihen, että kun seuraavan kerran Pariisiin menen niin vaihdan siellä vain lentokoneesta Nantesiin menevään junaan...)

  Kävitkö Montmantrella? Se on mielestäni yksi Pariisin hienoimmista ja tunnelmallisimmista paikoista etenkin illalla. Kukkulalta on upeat näköalat ~

  Oivoi, mieleni tekee matkustaa Pariisiin jo heti pian!
  Hyvää illan/ alkuyön jatkoa sinulle! (olen ulkomailla enkä jaksa ajatella paljonko kello on suomessa nyt, siksi sanon noin ^^)

  Terveisin,
  Aristosa

  ReplyDelete
 4. Aristosa: Suuret kiitokset! Juu, Eiffel-torni heijastuu lätäköstä. Kävin myös Motmartrella: päivä oli melko sumuinen, mutta näköala oli silti matkan arvoinen. Omakin mieleni tekisi takaisin harmaan lumen Suomesta :)

  ReplyDelete