Friday, April 22, 2011

A walking knowledge issue


19. huhtikuuta täysi-ikäistyin juuri sopivasti kaksi päivää eduskuntavaalien jälkeen. Vaikka voisin nyt laillisesti yksityisautoilla IHAN YKSIN (olettaen, että hankin sen kortin...) ja juoda niin henkisen ja fyysisen terveyteni kuin ihmissuhteenikin rappiolle, päädyin kulkemaan tuttuun tapaan bussilla ja kittaamaan kurkkuuni ihan simaa. Jotain hyötyä ikävuosien kertymisestä kuitenkin oli, esimerkiksi vanhempieni antaman lahjan muodossa:
Muitakin mieluisia, enemmän ja vähemmän yllätyksellisiä aarteita paljastui lahjakääröistä. Ihanan muffinitarjottimen ja -lusikoiden lisäksi sain haltuuni muiden muassa Lehden almanakan, jonka kolmastoista kuukausi tulee tarpeeseen.
Jos koru sopii hyvin kymmenvuotispäiviään juhlivan LotR-faniuteni kanssa, oli kakku epävirallisten juhlien teeman mukainen. Ikävä kyllä upea kuolonsyöjä- alter egoni ei tallentunut filmille (eikä muistikortillekaan).
""- - musta tuntuu että istuin jossain vaiheessa sen päälle, mutta eiköhän se silti hyvältä maistu."
Jättiläinen kaivoi mustan päällystakkinsa sisätaskusta hiukan lyttääntyneen rasian. Harry avasi rasian vapisevin sormin. Sisältä paljastui suuri, tahmainen suklaakakku, jonka pintaan oli kirjoitettu vihreällä kuorrutuksella: Onneksi olkoon, Harry." J.K. Rowling, Harry Potter ja viisasten kivi
Tänään loleilin pitkästä aikaa ystäväni Barellan kanssa. Hänen JSK:nsa on Angelic Prettyä, oma OP:ni Mary Magdalenen, muu itse tehtyä tai offbrandia.

P.S.Viime aikoina sujuvasti soljuvan suomen inspiraationi on ollut täysin hukassa, ja välillä tuntuu siltä, että blogitekstitkin syntyisivät paremmin englanninkielisen ajatuksenvirran tuloksena. En kuitenkaan aio vaihtaa äidinkieleni sulosointuja pois, vaan pyrin kirjoittamaan useammin ja enemmän. En pidä päiväkirjaa tai raapusta luovia tekstejä satunnaisia runonpätkiä lukuun ottamatta, ja pelkäänkin kielitaitoni surkastuvan niin, että toistaitoisen englantini rinnalle liittyy myös äidinkieleni...

8 comments:

 1. Oih, tuo ensimmäinen kuva on aivan ihana! Kauniit asut teillä molemmilla, rakastan tyylikästä mustavalkoista asukokonaisuuttasi ja Barellan hiukset ovat upeat! :)

  ReplyDelete
 2. Blue: Kiitos paljon! :) Barellan hiukset ovat tosiaan kadehdittavat - miten jollakulla voi olla tuollainen sävy luonnostaan?

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia!^^ Ihanan "vanhahtava" tunnelma nuissa :>

  ReplyDelete
 4. Pidän kuvista kovasti, sovitte hyvin yhteen ja narsk toi on yks mun suurimmista lemppareista MM:ltä. Barellan hiukset saavat taas vähän lisää fanitusta, iih!

  ReplyDelete
 5. Mekkosi on superkaunis ja sopii sinulle ihanasti! Ensimmäinen kuva uhkuu vanhoja aikoja ja eleganssia posea myöten<3!

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille kommentoineille! <3 Mekko on myös omia suosikkejani.

  ReplyDelete
 7. Oi, aivan upeita kuvia :) Varsinkin tuo ensimmäinen on todella kaunis! Pakko kysyä, että olitko viime sunnuntaina Sonata Arctican keikalla Turussa :)? Olin ihan näkeväni sinun siellä :D

  ReplyDelete
 8. Maarit: Kiitos kaunis! :) Ja kyllä, taisit nähdä aivan oikein... :D

  ReplyDelete