Saturday, August 4, 2012

A fairy dog and butterfly wings

Necklace and bag: self-made
Everything else: offbrand
I found the black dress at a street market. The bodice and sleeves are covered with beautiful, soft cotton lace. The only excuse for the sweetness of the second outfit is that I was asked to wear something that wasn't black or too informal. The skirt has vertical carmine stripes so it appears pink on photographs.

Löysin mustan mekon torikauppiaan kojusta. Rintamuksen ja hihojen tekstuuri johtuu puuvillaisesta pitsikankaasta, ei shirringistä. Jälkimmäisen asun hempeän värimaailman takana ei ole hetkellinen mielenhäiriö, vaan minua pyydettiin pukeutumaan juhlavasti välttäen mustaa. Hameen marjapuuronpunaiset pystyraidat saavat sen näyttämään kuvissa vaaleanpunaiselta.

Derpface and skirt self-made/customised, everything else offbrand.
♡ Comments are appreciated ♡
 Arvostan kommentteja 

9 comments:

 1. Oih, molemmat asut ovat aivan ihania <3 Olen itse vannoutunut mustan, viininpunaisen ja liilan käyttäjä mutta nyt täytyy sanoa, että näistä kahdesta puvusta jälkimmäinen vie hiuskarvan verran voiton :D Tuo alimmainen pukua on todella kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hirmuisesti! :) Itsekin kallistun enemmän synkeisiin sävyihin, mutta onneksi vaatekaapistani löytyi tuo hame, muuten olisin ollut pulassa vailla tilaisuuteen sopivia vaatteita.

   Delete
 2. Kummatkin asut ovat söpöjä ja kivan kesäisiä. Lolitassa yleensä ihmiset panostavat nimenomaan värien yhteensopivuuteen, jolloin ehkä jokin pieni vaaleanpunainen lisä olisi toiminut jälkimmäisessä kuvassa, mutta mielestäni asu on kyllä tuollaisenaankin erittäin nätti, eikä siihen välttämättä tarvitse mitään muuta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vaaleanpunainen ei oikein ole minun värini, mutta vaatekaapissani ei ollut muuta tilaisuuteen sopivaa mekkoa/hametta, joten jouduin turvautumaan valkoisiin asusteisiin. :)

   Delete
 3. Ihania asuja kumpanenkin! TYkkään tuon ekan asun laukusta ihan pipona, anna se minulle. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Myönnettäköön, että tein sen lahjakassiksi, mutta tykästyin siihen niin, etten antanutkaan pois. :D

   Delete
 4. Jännittävää, miten sä onnistut näyttämään ihan itseltäsi myös tuossa sweetimmässä asussa. Sen hame on mielettömän hieno!
  Ekan asun kassi saa sydämet vilkkumaan silmissä, se on niin herttainen. Ja mekko on myös loistava. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin ihan kotonani myös vaaleanpunaisessa (tai en kiinnittänyt jatkuvaa huomiota asun hempeyteen), mutta peiliin katsoessa ja valokuvia selatessa asu ei tuntunut omalta.
   Ja kiitos! Olen kovin mieltynyt kassiin itsekin. :) Turun kauppatorin vaatemyyjät ftw (ja wtf).

   Delete
 5. Mulla olisi sulle haaste blogini puolella :)

  ReplyDelete