Thursday, August 30, 2012

Diving for pearls, over we go, from the edge of the world

Shirt: Primark
Skirt: Alice and the Pirates
Shoes: Dinsko
A couple weeks weeks ago I wore this Melty Mermaid coord for Turku Night of the Arts, and fishnets were naturally (or ironically?) the number one mermaid accessory. The sunglasses, which have not been tested underwater yet, used to belong to my dad. I used nail polish as emergency glue to attach the seashell to the pearl chain, and the resulting necklace has now officially outlasted our properly glued sauna panels that fell from the ceiling and woke me up with a crash on one Sunday morning. Tell me again how cosmetics are utterly useless!

Pari viikkoa sitten pukeuduin sulaan merenneitoon Turun Taiteiden yötä varten. Verkkosukkahousut ovat luonnollisesti jokaisen aidon merenneidon ironinen asustevalinta. Aurinkolasit, joita en ole vielä testannut veden alla, ovat isäni vanhat. Kynsilakkasin kaulakorun simpukankuoreen koukun helminauhaa varten, ja hätävararatkaisuni osoittautui yllättävän kestäväksi, toisin kuin uuden saunamme putoavainen kattopaneeli, johon sentään oli käytetty ihan oikeaa liimaa. Kehtaavatkin väittää kosmetiikkaa turhaksi!

13 comments:

 1. Todella upea asukokonaisuus! Näytät kauniilta :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, täydellistä! Lolitaa parhaimmillaan; omaperäistä ja rohkeaa! Jousia likes.

  ReplyDelete
 3. Hameen printti ja värit ovat upeat! :) Korostaa kivasti vyötäröä tuo hame, ja nuo kengät on kans miun mieleen.^^ Kaunis asu kaiken kaikkiaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Epäröin hametta ostaessani, vaatekaapissani kun ei mitään samansävyistä ollut, mutta hyvinhän tuo sinne sopeutui. :)

   Delete
 4. Todella kaunis asukokonaisuus ja... onko nuo hiukset siniset? Tahdon! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Sinisethän ne - ja Mana-vaikutelma askarrutti minua pitkään ennen kuin uskalsin loleilla peruukitta.

   Delete
 5. Ei liity tähän postaukseen, mutta pakko mainita että bongasin Australiassa sen Lontoonpostauksessa esiintyneen Veneurheilunäyttely-paidan :D

  ReplyDelete
 6. Have to say, read through the rest of this blog, it is amazing, beats whatever blogs I have started so far! :p

  ReplyDelete